درمان اعجاز آور بی اختیاری ادرار با صندلی مگنت تراپی

بی‌اختیاری ادرار یک مشکل بزرگ برای زندگی عادی و طبیعی افراد به شمار می‌رود. زمانی که فشار اندام مثانه به اندازه‌ای برسد که نتوان آن را به طور ارادی کنترل کرد و مشکل نشت ادرار اتفاق بیفتد، این مشکل به بی‌اختیاری ادرار شناخته می‌شود. در واقع هرگونه نشت کنترل نشده ادرار در افراد به عنوان بی ‌اختیاری ادرار نامیده می‌شود. این معضلی است که بر سر راه بسیاری از افراد مسن قرار گرفته و کیفیت زندگی آن ها را پایین آورده است. البته عوامل دیگری نیز بر ایجاد بی‌اختیاری ادرار موثر هستند که در ادامه به آن ها خواهیم پرداخت.

تاثیر نامطلوب بی اختیاری ادرار بر زندگی افراد

بی‌اختیاری ادرار می‌تواند کیفیت زندگی افراد را دستخوش تغییرات نامطلوبی نماید. فردی که دچار بی‌اختیاری ادرار شده، در تعاملات اجتماعی و روزمره خود دچار مشکل می‌شود. بروز این معضل در جمع دوستان، اعضای خانواده، فامیل و یا در محیط کار می‌تواند خجالت و شرمندگی را برای فرد به همراه داشته باشد. همچنین سبک زندگی افراد به ناچار تغییر می‌کند. برخی افرادی که به بی‌اختیاری ادرار مواجه شده‌اند، به دلیل نگرانی و استرس دچار شدن به این مشکل از فعالیت‌های ورزشی، حضور در جمع و مسافرت تا حد ممکن خودداری می‌کنند.

در صورت تشدید و پیشرفت بیماری، این نا هنجاری و معضل  می تواند اثرات نا مطلوبی بر روح و روان فرد گذاشته و به دلیل استرس و نگرانی که بر فرد وارد می کند، فرد را دچار مشکلات روانی و حتی افسردگی سازد.

بی اختیاری ادرار را به چه روشی درمان کنیم؟

افرادی که دچار بی اختیاری ادرار شده‌ اند حتما باید قبل از پیشرفت بیماری خود، در صدد درمان آن بر بیایند. امروزه روش های گوناگونی برای رفع بی اختیاری ادرار وجود دارد. برخی افراد بیماران را به انجام عمل جراحی ترغیب می کنند. ولی باید به این نکته توجه کنید که جراحی دارای عوارض جانبی خواهد بود و مشکلات دیگری برای فرد درمان شونده به همراه خواهد داشت. با پیشرفت علم و تکنولوژی مسیرهای ایمن و مطمئن دیگری برای درمان این بیماری به وجود آمده است. صندلی بی اختیاری ادرار یا صندلی مگنت تراپی یک روش ایمن، غیر تهاجمی و مدرن است که به شیوه ای علمی و بدون عوارض جانبی می تواند مشکل بی اختیاری ادرار در بیماران را مرتفع سازد. در ادامه نوشتار در مورد مکانیزم صندلی بی اختیاری ادرار بیشتر بیان می کنیم. همچنین صندلی بی اختیاری ادرار بهینه با راندمان بسیار عالی را به شما معرفی می کنیم. پس تا انتهای مقاله با ما همراه باشید.

عوامل ایجاد کننده بی اختیاری ادرار

برخی عوامل داخلی و خارجی می توانند موجب بی اختیاری ادرار در مردان و زنان شود. در ادامه به ذکر این عوامل می پردازیم.

افزایش سن و بروز پیری

یکی از عوامل جدی در بی اختیاری ادرار افراد، افزایش سن و پا گذاشتن به دوران کهن سالی و پیری می باشد. افراد با افزایش سن، توان و کنترل مثانه را از دست داده و یا نمی توانند انقباضات مثانه را کاملا کنترل نمایند. همچنین عضلات کف لگن آنان استحکام و عملکرد خود را از دست داده و دچار شل شدگی می شود.

دوران حاملگی و زایمان بانوان

یکی از عوامل بی اختیاری ادرار در بانوان دوران حاملگی و خصوصا انجام زایمان طبیعی می باشد. افرادی که دوران حاملگی سخت و طولانی داشته و برای بارهای مکرر زایمان طبیعی را تجربه کرده‌اند بیشتر در معرض بی اختیاری ادرار قرار می گیرند.

چاقی و عدم تحرک کافی

چاقی و اضافه وزن زیاد یکی از عوامل بی اختیاری ادرار است. افرادی که چاق هستند و از اضافه وزن زیاد رنج می‌برند، بیشتر از سایرین به بی اختیاری ادرار مبتلا می شوند. اضافه وزن زیاد موجب می شود تا به عضلات کف لگن آنان بیش از اندازه فشار آمده و دچار کشیدگی و تضعیف در بافت های ماهیچه ای کف لگن گردند.

سیگار کشیدن و عادت های غذایی نا مناسب

افرادی که زیاد سیگار می‌کشند،  ممکن است به سرفه مزمن مبتلا شده و بی اختیاری ادرار را تجربه کنند. همچنین عادت های غذایی نا مناسب و استفاده زیاد از نوشیدنی‌های کافئین‌دار مانند چای و قهوه می تواند بی اختیاری ادرار را به وجود آورده یا تشدید نماید.

بیماری های طبی مانند دیابت، فشار خون و افسردگی

منشأ بی اختیاری ادرار در برخی افراد، مشکلات و بیماری های طبی است. افرادی که دیابت نوع دو دارند از افرادی که دیابت نوع یک دارند بیشتر در معرض بی اختیاری ادرار قرار می گیرند. همچنین فشار خون بالا، افسردگی و مشکلات عروقی نیز می تواند عاملی برای بروز بی اختیاری ادرار به شمار روند.

مشاغل سخت و حمل اجسام سنگین

برخی افراد به دلیل داشتن مشاغل سخت و حمل و جابجایی اجسام سنگین، در ناحیه عضلات کف لگن دچار مشکلاتی می شوند. حمل اجسام سنگین و فراتر از توان طبیعی انسان می تواند به تضعیف شدن عضلات و بافت های ماهیچه ای کف لگن بیانجامد. لذا با ضعف در بافت ها و عضلات کف لگن احتمال ابتلا به بیماری بی اختیاری ادرار بالا می رود.

اختلالات هورمونی در بانوان

بانوان در دوران یائسگی دچار اختلالات هورمونی می شوند و برخی از آنان به همین علت بی اختیاری ادرار را تجربه می‌کنند.  بانوان میانسال در دوران پایان قاعدگی با تغییرات هورمونی و فیزیولوژیکی مواجه شده و تخمدان ها تولید هورمون های استروژن و پروژسترون را متوقف نموده اند. بانوانی که در دوران یائسگی به بی اختیاری ادرار مبتلا شده‌اند ممکن است منشاء آن همین تغییرات هورمونی و فیزیولوژیکی باشد.

مکانیزم صندلی بی اختیاری ادرار بر درمان و کنترل آن

صندلی مگنت تراپی یا صندلی بی اختیاری ادرار، با بهره گیری و ارتعاش امواج الکترومغناطیسی به بافت های ماهیچه ای بدن که دچار ضعف و اختلال در عملکرد شده است، یک جریان گردابی مغناطیسی را ایجاد نموده و با تحت تاثیر قرار دادن این بافت های ماهیچه ای آن ها را به تحرک و انقباض وا می دارد. انقباضات ماهیچه‌ای در اثر امواج الکترومغناطیسی گاه به ۵۰ بار در ثانیه می رسد. این تحرک و انقباضات ماهیچه ای همانند فعالیت های ورزشی و بدنی عمل کرده و گاه فراتر از آن موجب تقویت عضلات و بازیابی خاصیت و کارکرد آن ها می شود. این فرآیند می تواند منجر به تقویت و بازیابی توان عضلات کف لگن شده و مجددا کنترل مثانه در اختیار فرد بیمار قرار گرفته و مشکل بی اختیاری ادرار در آنان مرتفع می گردد.

چرا صندلی مگنت تراپی شرکت ناریاتک بهترین است؟

شرکت دانش بنیان ناریاتک با توان علمی و پژوهشی تعدادی از نخبگان علمی و دانشگاهی کشور شروع به کار نموده و توانسته در عرصه تولید تجهیزات پزشکی و صنعتی اقدامات موثری را انجام دهد. صندلی بی اختیاری ادرار تولیدی شرکت دانش بنیان ناریاتک دارای راندمان کاری بالا و تاثیر گذاری چشمگیری بوده و می تواند در محیطی ایمن و مطمئن بر بی اختیاری ادرار بانوان و آقایان چیره شود. این روش کاملا غیر تهاجمی و ایمن بوده و فرد در هر جلسه درمانی تنها نیم ساعت بر روی صندلی بی اختیاری می نشیند و بدون درد و سوزش، تنها انقباضات ناحیه کف لگن خود را احساس می‌کند.  صندلی مگنت تراپی تسلا تک تولیدی شرکت دانش بنیان ناریاتک دارای نشان ملی استاندارد بوده و در کلاس استانداردهای جهانی ارائه شده است. بیمارانی که با صندلی بی اختیاری ادرار شرکت دانش بنیان ناریاتک اقدام به درمان نموده‌اند رضایت خود را از پیشرفت درمان و کنترل بی‌اختیاری ادرار اعلام نموده‌اند.  با صندلی بی‌اختیاری ادرار تولیدی شرکت دانش بنیان ناریاتک، حداکثر رضایت بیماران کسب می شود. از دیگر تولیدات این شرکت دانش بنیان دستگاه کربوکسی است که تاثیر بسزایی در زیبایی پوست دارد. دستگاه هایفو از دیگر تولیدات شرکت دانش بنیان ناریاتک به شمار می رود. این شرکت پژوهش محور و دانش بنیان توانسته به همت متخصصان زبده خود دستگاه آر اف فرکشنال با کارآیی درجه یک را نیز طراحی و تولید نماید. همچنین تولید دستگاه پلاسما با 4 هندپیس متفاوت و ویژگی های منحصر به فرد از دیگر تولیدات این شرکت محسوب می شود. شرکت دانش بنیان ناریاتک سعی دارد در زمینه تولید تجهیزات پزشکی و صنعتی علاوه بر تامین نیاز بازار داخلی، تحول معناداری در کشور ایجاد کند.

دیدگاهتان را بنویسید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. فیلدهای ضروری با * علامت زده شده‌اند