صندلی مگنت تراپی

برند پلاریس

صندلی مگنت تراپی

صندلی مگنت تراپی چه کاربردهایی دارد؟

به ساختن عضلات و ماهیچه های کف لگن کمک می کند

صندلی تسلاتک روشی غیر تهاجمی برای لیفت باسن را ارائه می دهد

این روش درمانی برای همه مناسب است و بدون بیهوشی و جراحی انجام می شود

یکی از مزیت های این دستگاه مدت زمان کم 30 دقیقه ای برای هر جلسه می باشد

استفاده از این روش درمانی موجب کاهش 19% میزان چربی به صورت متوسط می شود

با صندلی تسلاتک16% افزایش میانگین جرم عضلات را تجربه کنید

درمان بی اختیاری ادرار با استفاده از تکنولوژی (FMS) را امکان پذیر می سازد

صندلی تسلاتک رابطه جنسی مردان و زنان را بهبود می بخشد

FMSچیست؟

FMS (Functional Magnetic Stimulation) به معنای شبیه سازی تحریک عملکردی توسط میدان مغناطیسی است. در این تکنولوژی سلول های عصبی بدن از طریق القای جریان الکتریکی دچار واکنش می شوند که فواید بسیار زیادی دارد.


تغییرات سریع شدت میدان مغناطیسی باعث القای جریان الکتریکی در سلول عصبی(نورون ها) می شود. به این پدیده القای الکترومغناطیسی می گویند. هنگامی که جریان به یک مقدار خاص می رسد، به اصطلاح پتانسیل عمل نورون به دست می آید. این باعث می شود سلول عصبی دپلاریزه گردد، که در نهایت منجر به انقباض کامل عضلات می شود.


کاربردهای صندلی تسلاتک:

• ساختن عضلات و ماهیچه های کف لگن

• روشی غیر تهاجمی برای لیفت باسن

• مناسب برای همه، بدون بیهوشی و جراحی

• مدت زمان کم 30 دقیقه ای برای هر جلسه

• 19% کاهش میزان چربی به صورت متوسط

• 16% افزایش میانگین جرم عضلات


صندلی برای ناحیه لگن(Pelvic Area)

دستگاه Teslatechبرای درمان عضلات اطراف لگن که دچار سستی و ضعف شده اند ساخته شده است. از جمله کاربردهای این دستگاه درمان بی اختیاری ادرار با استفاده از تکنولوژی (FMS) تحریک عملکردی توسط میدان مغناطیسی است. این دستگاه از طریق ارسال پالس باعث انقباض عضلات کف لگن می شود. این روش درمانی برای بیماری های زیادی از جمله بی اختیاری ادرار، کمک به بیماران مبتلا به اختلال عملکرد جنسی و درد مزمن ناحیه لگن مناسب است. این تکنولوژی به علت اثرگذاری زیاد در افزایش قدرت و استقامت عضلات اسفنکتر (sphincter)و کف لگن بسیار مورد توجه قرار گرفته است. این تکنولوژی همچنین تأثیر مثبتی بر رابطه جنسی مردان و زنان دارد که می توان به کمک به نعوظ، توانایی رسیدن به ارگاسم و انقباض فعال عضلات کشاله ران و گلوتئال اشاره کرد.

مکانیزم عملکرد RF پلاریس

صندلی FMS نورون‌های حرکتی را تحریک می‌کند و عضلات کف لگن را از طریق میدان‌های مغناطیسی و الکتریکی قوی و بسیار متمرکز کنترل می کند. از این طریق به نوعی یک ورزش فوق‌العاده پرتحرک برای بدن شبیه سازی می گردد که باعث می شود عضلات کف لگن قوی تر شوند و به بازسازی کلاژن و سوختن چربی کمک می کند. این تکنولوژی می تواند به طور موثر باعث بهبود و تقویت عضلات لگن شود، استحکام عضلات را بازگرداند و از این طریق برای رفع مشکلاتی مانند بی اختیاری ادرار، بیرون زدگی زیر شکم و شل شدن واژن به بیماران کمک کند.

سوالات متداول:

1.آیا مگنت تراپی با عوارض همراه است؟

عملیات مگنت تراپی هیچ گونه عوارض جانبی خاصی ندارد. تنها برخی از گروه‌ها که با خطرات و محدودیت‌هایی مواجه هستند باید برای مگنت تراپی احتیاط کنند.

این افراد بایستی پیش از مگنت تراپی با پزشک معالج خود مشورت کنند:

  • افرادی که دچار تب یا مشکلات حاد هستند
  • خانم‌های باردار و شیرده
  • افرادی که دچار عفونت‌های حاد هستند
  • بیمارانی که قلب آن ها دارای باتری می‌باشد
  • بیمارانی که سابقه صرع یا تشنج دارند
  • افرادی که دارای تومورهای بدخیم هستند


2.برای بهبود به چند جلسه مگنت ترابی لازم است؟

تعداد جلسه لازم برای مگنت تراپی بر اساس وضعیت پیشرفت بیماری فرد و شرایط درمانی منحصر به فردی که با آن مواجه است، تعیین می‌گردد. پزشک معالج بر اساس شرایط موجود در مورد تعداد جلسات مگنت تراپی مورد نیاز برای فرد بیمار تصمیم گیری می کند.

عملیات مگنت ترابی بر اساس وضعیت فرد می‌تواند تا هفته ای دو بار نیز تکرار شود. برای عملیات مگنت تراپی در شرایط معمولی بین 6 تا 8 جلسه بهبودی حاصل می شود.


3.چگونه مگنت ترابی باعث بهبود مفاصل می‌شود؟

زمانی که بخش مفاصل آسیب دیده در معرض میدان مغناطیسی ناشی از مگنت تراپی قرار می‌گیرد، این عملیات بر روی گردش آهن در خون فرد تاثیرگذار است. این فرایند موجب می‌شود تا مواد مغذی به مفاصل آسیب دیده برسد و در مفاصل فرد بیمار بهبود حاصل شود.


4.آیا نوع صندلی مگنت تراپی بر میزان بهبود افراد بیمار تاثیرگذار است؟

علاوه بر میزان تخصص و دانش پزشک معالج، نوع و کیفیت دستگاه صندلی مگنت تراپی بر میزان بهبود و کارایی آن قطعاً تاثیر بالایی خواهد داشت.

صندلی مگنت تراپی شرکت دانش بنیان ناریاتک بر اساس آخرین استانداردهای روز دنیا و فناوری مدرن بر پایه پژوهش‌های دانش بنیان ساخته شده و میزان کارایی و تاثیرگذاری مثبت خود را برای بهبود بیماران در عمل به اثبات رسانده است.


5.مدت زمان مگنت تراپی در هر جلسه چه میزان است؟

بر اساس میزان آسیب‌های فرد، مدت زمان فرایند مگنت تراپی در هر جلسه بین ۳۰ دقیقه تا ۴۵ دقیقه انجام می‌شود. میزان زمان مگنت تراپی در هر جلسه بر اساس نظر پزشک معالج تعیین می‌گردد. این میزان می تواند تا بیش از 1 ساعت نیز به طول بیانجامد.


6.آیا مگنت تراپی با درد همراه است؟

صندلی مگنت تراپی فرایند بهبود بیمار را بر اساس انتشار امواج مغناطیسی به نواحی آسیب دیده فرد بیمار انجام می‌دهد و هیچ گونه تحمل درد و عوارض جانبی نخواهد داشت. امواج مغناطیسی ناشی از صندلی مگنت ترابی به تقویت ماهیچه‌ها در نواحی لگنی رحم و مثانه منجر شده و فرایند بهبودی بیمار را بدون درد و عارضه دنبال می‌کنند.


7.آیا پس از مگنت تراپی نیاز به دوره نقاهت است؟

پس از عملیات مگنت ترابی نیاز به دوره نقاهت نیست. بنابراین افراد پس از فرایند مگنت تراپی می‌توانند به فعالیت‌های روزمره خود ادامه دهند. همچنین بیمار در حین عملیات مگنت تراپی لباس پوشیده و به راحتی بر روی یک صندلی می‌نشیند.


8.آیا عملیات مگنت تراپی علاوه بر بی‌اختیاری ادرار برای بی‌اختیاری مدفوع نیز کارایی دارد؟

صندلی مگنت تراپی با استفاده از انتشار امواج مغناطیسی موجب انقباضات تمرکزی بر روی نواحی مختلف لگنی شده و برای درمان بی‌اختیاری مدفوع نیز کارایی خوبی نشان داده است. همچنین از عملیات مگنت تراپی برای اثرگذاری مثبت برای مشکلات جنسی و ارگاسم نیز استفاده می‌شود.